Psycho-Kinesiologie

Heelwording op emotioneel, psychisch en lichamelijk vlak
Deutsche site besuchen  Nederlandse site bezoeken 

Bachbloesem

“Behandel de gemoedstoestand van de mens in plaats van de ziekte.”

Dr. Edward Bach

De naam komt van Dr. Edward Bach (1886 – 1936) die deze geneeswijze begin vorige eeuw ontdekt heeft. Hij was ervan overtuigd dat de denkwijze en levenshouding een belangrijke rol spelen bij het ontstaan en genezen van ziekten. Disharmonie tussen het lichaam en de geest konden volgens hem ziekten veroorzaken.

Bij de Bachbloesem therapie worden er extracten gemaakt van bloesems met water. Bachbloesems zijn zowel voor kinderen als volwassenen veilig en onschadelijk. Het is een natuurlijk product waarvan bijwerkingen niet bekend zijn. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicijnen of behandelingsvormen zonder de werking hiervan te belemmeren.

Bachbloesems werken op het geestelijke, emotionele niveau. Ze worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt.Ze helpen ons beter in contact te komen met onze eigen emoties en ons deze bewust te worden. Tevens ondersteunen ze ons met de bewust geworden emoties om te gaan. Nadat het evenwicht van de geest weer in balans is gebracht kan ook het lichaam zichzelf weer op natuurlijke wijze herstellen. Bachbloesems ondersteunen de heel wording na en tijdens een behandeling.

In de Psycho-Kinesiologie worden de benodigde bachbloesem middels de spiertest individueel uitgetest. Je lichaam geeft zelf aan welke bachbloesem je op dat moment nodig hebt.


Een afspraak maken? klik hier

kind zijn

jezelf zijn

compleet zijn

© www.mijn-eigen-website.nl (design)