Psycho-Kinesiologie

Heelwording op emotioneel, psychisch en lichamelijk vlak
Deutsche site besuchen  Nederlandse site bezoeken 

Mentalfeld-Therapie (MFT)


De Mentalfeld-Therapie is ontwikkeld door Dr. Med. D. Klinghardt en vindt zijn oorsprong in de “Thought Field Therapy”. Bij deze methode worden accupunctuurpunten met de vingers beklopt en wordt daarom ook wel kloptherapie genoemd. Het is te vergelijken met de Emotional Freedom Techniek (EFT).

MFT helpt blokkades in de denk- en gevoelsstructuren te veranderen zodat de energie weer gaat stromen en het lichaam op natuurlijke wijze kan herstellen.

Overtuigingen die in het onderbewuste zijn ontstaan en daar zijn opgeslagen worden met MFT juist op dit niveau verwerkt waardoor heling direct begint.

- Trauma’s en emoties worden effectief verwerkt en geheeld

- Onbewust belemmerende overtuigingen* worden bewust gemaakt en door nieuwe vervangen, welke voor de actuele levensfase van toepassing zijn. Daardoor is langdurige verandering mogelijk geworden.

Het werken met deze methode kan met of zonder de spiertest worden toegepast.


Een afspraak maken? klik hier

*Een onbewuste belemmerende overtuiging is in het verleden ontstaan, passend bij de omstandigheden van toen. Vaak begeleiden ons zulke overtuigingen onbewust in ons leven, terwijl de omstandigheden al lang zijn veranderd. Deze overtuigingen worden door nieuwe vervangen. De nieuwe overtuiging past bij onze huidige situatie en onze wensen.


kind zijn

jezelf zijn

compleet zijn

© www.mijn-eigen-website.nl (design)