Psycho-Kinesiologie

Heelwording op emotioneel, psychisch en lichamelijk vlak
Deutsche site besuchen  Nederlandse site bezoeken 

Kinesiologie

Kinesiologie is een alternatieve methode die middels de spiertest blokkades en onbalans in fysiek, emotioneel en spiritueel opzicht in het lichaam opspoort.

Bij de spiertest wordt lichte druk op de arm uitgeoefend. De verandering van de spierspanning wordt gebruikt om vast te stellen waarop en hoe de cliŽnt reageert. Op die manier kan de onbewuste informatie die in het autonome zenuwstelsel aanwezig is bewust gemaakt worden.

Psycho-Kinesiologie

Psycho Kinesiologie is een holistische methode ontwikkeld door de Duitse arts Dr. Med. D. Klinghardt om te kunnen achterhalen wanneer, hoe en waar een belemmerend onopgelost conflict is ontstaan. Door zich deze bewust te maken en te verwerken wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd en kan heel wording zowel op psychisch als ook op lichamelijk vlak plaatsvinden.

Alles wat wij ooit hebben meegemaakt is in ons onbewuste opgeslagen. Zo kunnen onverwerkte emoties en conflicten ons in ons leven en handelen belemmeren. Deze onverwerkte gebeurtenissen willen worden gezien en gevoeld. Daarom manifesteren ze zich in zowel lichamelijke als psychische ziektebeelden, gedrag en problemen.

Middels de spiertest stel ik vragen aan het onderbewuste en volg de antwoorden die het lichaam geeft. Daardoor kunnen verdrongen, al dan niet traumatische, gebeurtenissen weer terugkomen. De gevonden oorzaak wordt herbeleefd en met verdere therapie verwerkt. De gebeurtenis blijft als een herinnering, veroorzaakt echter niet meer de emotionele reactie die tot de belemmeringen heeft gevoerd.

Je lichaam geeft het antwoord wanneer de tijd daar rijp voor is. Dit is meestal het geval wanneer de cliŽnt behoefte heeft aan verandering.Een afspraak maken? klik hier

kind zijn

jezelf zijn

compleet zijn

© www.mijn-eigen-website.nl (design)